1/8
All Technology News screenshot 0
All Technology News screenshot 1
All Technology News screenshot 2
All Technology News screenshot 3
All Technology News screenshot 4
All Technology News screenshot 5
All Technology News screenshot 6
All Technology News screenshot 7
All Technology News Icon

All Technology News

WeRaven
Trustable Ranking IconPouzdano
1K+Preuzimanja
17.5MBVeličina
Android Version Icon5.1+
Android verzija
1.9(26-12-2023)Najnovija verzija
-
(0 Prikazi)
Age ratingPEGI-3
DetaljiPrikaziVerzijeИнфо
1/8

Opis aplikacije All Technology News

„Тецхнологи Невс“ је апликација за свакога ко жели да буде у току са најновијим трендовима и развојем у свету технологије. Ова свеобухватна апликација покрива све, од најновијих ажурирања софтвера и лансирања производа до детаљне анализе и мишљења. Са својим корисничким интерфејсом и разноликим распоном категорија, „Новости о технологији“ олакшавају информисање и забаву, без обзира где се налазите.


Категорија Све вести је главни одељак са вестима у апликацији, који покрива најновије вести о технологији из целог света. Било да сте заинтересовани за најновија лансирања производа, ажурирања софтвера или развој индустрије, све ћете то пронаћи овде. Категорија Све вести се редовно ажурира, осигуравајући да увек имате приступ најновијим информацијама.


Категорија Рачунарство је обавезно штиво за све заинтересоване за рачунаре и софтвер. Овај одељак покрива све, од лансирања нових производа и ажурирања софтвера до детаљне анализе и мишљења. Било да сте професионалац у технолошкој индустрији или само неко ко је заинтересован за најновија достигнућа, у овој категорији ћете пронаћи драгоцене увиде и информације.


Категорија Дигитални дом је свеобухватан водич за најновије трендове и производе у технологији паметних кућа. Од кућне безбедности до кућне аутоматизације, овај одељак садржи све што треба да знате да бисте креирали модеран, повезан дом. Без обзира да ли желите да унапредите безбедност свог дома или желите да направите енергетски ефикаснији дом, категорија Дигитални дом је обавезно прочитати.


Категорија Гаминг је обавезно читање за све играче. Овде ћете пронаћи најновије вести и критике из света видео игара. Било да сте гејмер на рачунару, конзоли или мобилни играч, у овој категорији ћете пронаћи драгоцене информације и увиде. Од издања нових игара до детаљних прегледа и анализе игара, категорија игара има све.


Категорија Мобиле покрива све што је повезано са мобилном технологијом, од најновијих паметних телефона и таблета до мобилних апликација и услуга. Без обзира да ли сте корисник иОС-а или Андроид-а, овде ћете пронаћи најновије вести и рецензије. Категорија Мобиле се редовно ажурира, осигуравајући да увек имате приступ најновијим информацијама.


Категорија друштвених медија је обавезно штиво за све заинтересоване за најновије трендове и развој друштвених медија. Од нових платформи и функција до савета и трикова за изградњу снажног присуства на друштвеним медијима, овај одељак има све. Без обзира да ли сте трговац друштвеним медијима или само неко ко воли да буде у току са најновијим трендовима, категорија друштвених медија је вредан ресурс.


Категорија Пхотограпхи & Видео Цаптуре је свеобухватан водич за најновије камере, сочива и опрему за снимање видео записа. Било да сте професионални фотограф или само неко ко воли да снима фотографије и видео записе, овај одељак садржи све што треба да знате. Од прегледа и поређења камера до савета и трикова за снимање бољих фотографија и видео записа, категорија фотографија и видео записа је обавезно прочитати.


Све у свему, „Тецхнологи Невс“ је свеобухватна апликација која покрива сва најновија достигнућа у свету технологије. Са својим разноликим распоном категорија и корисничким интерфејсом, ова апликација је савршен избор за све који желе да остану информисани и забављају се у свету технологије. Било да сте професионалац у технолошкој индустрији или само неко ко је заинтересован за најновије трендове и развој, „Тецхнологи Невс“ има све што вам је потребно да останете испред себе.

All Technology News - Verzija 1.9

(26-12-2023)
Druge verzije
Šta je novo-We’ve improved our interface even more!

Trenutno nema komentara ili ocena! Da biste ostavili prvi komentar ili ocenu,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Garantovano dobra aplikacijaOva aplikacija je prošla bezbednosni test za viruse, zlonamerne programe i druge zlonamerne napade i ne sadrži nikakve pretnje.

All Technology News - Informacije o APK datoteci

Verzija APK datoteke: 1.9Paket: com.alasmarcompany.tech.news
Kompatibilnost sa Android sistemom: 5.1+ (Lollipop)
Programer:WeRavenSmernice za privatnost:https://weraven.com/privacy-policy-appsDozvole:17
Naziv: All Technology NewsVeličina: 17.5 MBPreuzimanja: 196Verzija : 1.9Datum objavljivanja: 2023-12-26 04:02:35Najmanji ekran: SMALLPodržana CPJ: x86, x86-64, armeabi-v7a, arm64-v8a
ID paketa: com.alasmarcompany.tech.newsSHA1 potpis: BC:BE:E7:83:52:2D:86:06:88:53:C7:14:3E:F3:9E:41:08:4B:A0:E0Programer (CN): www.appyet.comOrganizacija (O): AppYetLokacija (L): OakvilleZemlja (C): CADržava/grad (ST): ON

Poslednja verzija aplikacije All Technology News

1.9Trust Icon Versions
26/12/2023
196 preuzimanja17.5 MB Veličina

Druge verzije

1.8Trust Icon Versions
7/9/2023
196 preuzimanja17 MB Veličina
1.7Trust Icon Versions
24/11/2022
196 preuzimanja18 MB Veličina
1.5Trust Icon Versions
15/1/2022
196 preuzimanja17.5 MB Veličina
1.4Trust Icon Versions
17/9/2021
196 preuzimanja17.5 MB Veličina
1.3Trust Icon Versions
9/7/2021
196 preuzimanja17.5 MB Veličina
1.2Trust Icon Versions
26/5/2019
196 preuzimanja17 MB Veličina

Aplikacije u istoj kategoriji

Možda će vam se takođe dopasti i...